Produse

In randurile care urmeaza vom incerca sa prezentam viziunea noastra asupra produselor utile pilotilor planoristi. Nu avem nici o clipa pretentia de a detine adevarul absolut, punctele de vedere prezentate reflectand exclusiv experienta noastra rezultata din folosirea produselor mentionate.

Puteti citi aici abordarea noastra si cateva generalitati. 

De la inceput trebuie spus ca tehnologia nu poate substitui experienta sau buna tehnica de pilotaj. experience 2Noi suntem convinsi ca un pilot bun cu cea mai rudimentara aparatura intotdeauna va scoate o viteza mai buna decat un pilot slab dar cu cele mai performante aparate! Diferentele de tehnologie devin vizibile sau necesare doar doar de la un anumit nivel de experienta in sus si doar in cazul unor piloti de valori comparabile pot face o diferentiere intre performante.

Prin urmare necesitatile fiecarui planorist se modifica in functie de obiectivele sale si de experienta. 

F1-car

Asa cum un sofer amator nu va putea sa conduca la nici 10% din potential o masina de formula unu, in mod similar cel mai performant sistem de navigatie este cvasi-inutil pentru un pilot care abia si-a luat licenta si acum invata sa faca termica. 

In extrema cealalta, un pilot care participarea la o competitie importanta fara un variometru electronic de calitate sau fara un sistem de navigatie cuplat la sursele de presiune va fi clar dezavantajat.

In cele ce urmeaza vom incerca sa prezentam produsele necesare planoristilor in ordinea importantei:

  1. Informatii despre variometre
  2. Sonde de energie totala
  3. Software
  4. Dispozitive pe care ruleaza soft-ul de navigatie
  5. Loggere (inregistratoare)
  6. Variometre electronice
  7. Flarm
  8. Polish pentru planor
  9. Accesorii pentru transport si montare
  10. Huse pentru planoare
<-Citeste inca o data introducerea                                                             Alfla acum despre variometre->