Un zbor gratuit pentru cine directioneaza 2% din impozit pentru XC Romania!

Aparent, n-ai avea nici un motiv sa ne ajuti….. Pilotii din XC Romania nu au suferinte speciale, altele decat ale tale, avem toate membrele dispuse firesc ca si tine si suntem in toate mintile, cum esti si tu. Unii nu ne cred, dar este problema lor :). Asa ca, la prima vedere, nu ai avea nici o inclinare sa redirectionezi 2% din impozitul tau pe venit din 2013 catre noi pentru a ajuta la cumpararea unui planor modern de 2 locuri….

WD_1F04Dar, poate intr-o zi vei trece pe langa Topoloveni si vei zari pe cer o silueta gratioasa care aluneca fara sa scoata un zgomot – un planor. Te vei opri si vei urmari “aratarea” cu zambetul autentic al unui copil fascinat de jucariile lui. In amestecul de emotii pe care-l simti isi va face loc si satisfactia ca ceva a spart monotonia zilei tale. Poate vei face mai mult decat sa privesti…. si vei simti dorinta de a vedea cum este sa fii acolo sus! Poate ca, o data ce ai vazut cum este sa zbori in deplina armonie cu natura fara sa faci zgomot si fara sa poluezi atmosfera, o emotie subtila va anima o parte a fiintei tale si vei intelege ca micul ajutor pe ca ni l-ai dat se va intoarce catre tine si te va face sa traiesti cu mai multa pasiune!

In clipa de fata nu avem un planor de doua locuri al clubului insa unul din membrii XC Romania a fost de acord sa puna la dispozitie planorul lui, un superb Twin Astir pentru ca toti cei care redirectioneaza 2% catre noi sa poate incerca gratuit senzatia zborului fara motor!

19,12,2012 prima serbare a Alexiei la gradi 190

Pentru cei care au temeri cu privire la planoare si constructia lor va spunem cateva cuvinte: planoarele pot fi construite din lemn, metal sau materiale compozite. De la inceputul secolului pana prin anii ’60 planoarele sau motoplanoarele, cum ar fi Ka7, ASK 13 sau Falke se construiau din lemn. Generatiile urmatoare de planoare, cum sunt cele IS-28 din dotarea Aeroclubului Romaniei, au fost construite din metal. Planoarele de ultima generatie, asa cum se construiesc si astazi, folosesc tehnologii de fabricatie cu materiale compozite.

Deci tineti minte: toti cei care redirectioneaza 2% din impozitul pe venit 2013 catre XC Romania, vor primi GRATUIT un zbor cu un planor modern construit din materiale compozite: Twin Astir! (mai multe informatii despre modelul Twin Astir gasiti aici)

E foarte usor sa redirectionezi 2% din impozit catre noi. Tot ce trebuie sa faci este:

  • sa descarci formularul aici, si apoi sa il printezi
  • sa completezi datele personale si sa semnezi in locurile indicate.
  • acum nu mai ramane decat sa iei legatura cu noi si sa ne dai formularul semnat

(daca nu vrei sau nu ai unde sa tiparesti formularul nu este nici o problema: te rugam sa iei legatura cu noi si iti vom pune la dispozitie un formular tiparit!)

Iata mai jos un model care exemplifica cat de usor se completeaza formularul de 2%:

formular_230

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.