Introducere

Toate produsele pe care le vom recomanda in aceasta sectiune le veti gasi instalate in unele dintre planoarele membrilor, fiind produse pe care le cunoastem foarte bine din moment ce le folosim in fiecare zbor. Deci va rugam nu ezitati si scrieti-ne daca vreti sa aflati mai multe informatii despre ele sau daca vreti sa ne vizitati si sa vedeti cum functioneaza.

Veti remarca ca pentru unele produse XC Romania a obtinut statutul de reprezentant pentru Romania. In fiecare caz, unii dintre noi am fost initial utililizatori ai respectivelor produse si, fiind multumiti de ele, am abordat producatorul intrebandu-l daca este interesat de numirea unui reprezentant in Romania.

Asta nu inseamna ca in planoarele membrilor XC Romania nu exista si alte marci de produse, chiar dimpotriva! Este de multe ori o alegere subiectiva intre diverse marci deci este optiunea personala a fiecaruia ce echipamente doreste sa isi instaleze in planor.

Totusi, din motive evidente nu vom descrie in aceste pagini produse care pot concura prodcatorii pentru care avem statutul de distribuitor pentru Romania.


Suntem suficienti de realisti sa accepam ca este imposibil in viitorul apropiat sa facem profit din vanzarea produselor respective. Sunt prea putine planoare particulare in Romania si prin urmare volumele vor fi mult prea mici. Prin urmare toate produsele vor fi vandute cu un adaos minim gandit sa acopere doar cheltuielile directe (comisioane bancare si costuri de transport). In felul acesta cei interesati vor putea achizitiona aceste produse cu mult sub pretul dealerilor din Germania, Austria, etc.

Euro-coin

Si atunci…..daca nu facem profit…. de ce ne mai complicam? Din 2 motive:

Primul si cel mai important…. pentru a putea cumpara pentru planoarele noastre aceste produse mai ieftin.

Al doilea pentru ca suntem convinsi ca planorismul se va dezvolta in Romania. Conditiile meteo si relieful de la noi sunt prea prielnice planorismului pentru a putea fi ignorate. Nu in ultimul rand o data cu cresterea nivelului de trai probabil oamenii vor incepe sa investeasca in hobby-uri. Posibil ca atunci cand vor fi 200 de planoare particulare volumele vor fi suficient de mari sa permita o activitate comerciala profitabila. Pana atunci insa noi ne propunem doar sa existam, lumea sa stie de noi si astfel sa ajutam colegii planoristi sa cumpere mai ieftin produsele de care au nevoie.

DCIM100GOPRO

Acum ca ati aflat motivatia noatra va invitam sa descoperiti produsele de care aveti nevoie, in ordinea importantei.

Primul pas:

Informatii despre variometre ->