Magia celor 2 procente

biplace

Este perfect uman sa vrei sa ajuti! Fie ca ajuti copii sau batrani carora zarurile sortii nu le-au fost favorabile, contribui la ocrotirea naturii sau cainilor, resortul intern al gestului tau isi are originea in bunatate si umanitate. Te simti bine cand ajuti sau sustii pe altii care o fac. Altruismul este inscris in codul nostru genetic.

Aparent, n-ai avea nici un motiv sa ne ajuti pe noi….. Pilotii din XC Romania nu au suferinte speciale, altele decat ale tale, avem toate membrele dispuse firesc ca si tine si suntem in toate mintile, cum esti si tu. Unii nu ne cred, dar este problema lor :). Asa ca, la prima vedere, nu ai avea nici o inclinare sa redirectionezi 2% din impozitul tau pe venit din 2013 catre noi pentru a ajuta la cumpararea unui planor modern de 2 locuri.

WD_1F04Dar, poate intr-o zi vei trece pe langa Topoloveni si vei zari pe cer o silueta gratioasa care aluneca fara sa scoata un zgomot – un planor. Te vei opri hipnotizat si vei urmari “aratarea” cu zambetul autentic al unui copil fascinat de jucariile lui. In amestecul de emotii pe care-l simti isi va face loc si satisfactia ca ceva a spart monotonia zilei tale. Poate vei face mai mult decat sa privesti. Poate vei simti dorinta sa vezi cum este sa fii acolo. Vei veni la aerodrom sa faci o tura cu planorul si noi te vom plimba putin pe sus. Si cand vei fi sus, poate vei simti o bucurie de nedescris care-ti va face toate simturile si sufletul sa vibreze. Dupa ce vei ateriza, poate vei simti o satisfactie imensa ca ai descoperit si trait o experienta care a spart cu un zgomot voios si tacut ritmul cadentat si previzibil al vietii tale. Vei pleca de la aerodrom si inima ta va decanta in liniste libertatea pe care ai simtit-o si poate iti va spune ca asta este ceea ce iti doresti cu adevarat: ZBORUL! Poate ca, din aceea zi o emotie subtila va anima o parte a fiintei tale si vei intelege ca micul ajutor pe ca ni l-ai dat acum se va intoarce catre tine si te va face sa traiesti cu mai multa pasiune!

In clipa de fata nu avem un planor de doua locuri al clubului insa unul din membrii XC Romania a fost de acord sa puna la dispozitie planorul lui, un superb Twin Astir pentru ca toti cei care redirectioneaza 2% catre noi sa poate incerca gratuit senzatia zborului fara motor!

19,12,2012 prima serbare a Alexiei la gradi 190

Pentru cei care au temeri cu privire la planoare si constructia lor va spunem cateva cuvinte: planoarele pot fi construite din lemn, metal sau materiale compozite. De la inceputul secolului pana prin anii ’60 planoarele sau motoplanoarele, cum ar fi Ka7, ASK 13 sau Falke se construiau din lemn. Generatiile urmatoare de planoare, cum sunt cele IS-28 din dotarea Aeroclubului Romaniei,  sunt construite din metal. Planoarele de ultima generatie, asa cum se construiesc si astazi, folosesc tehnologii de fabricatie cu materiale compozite.

Deci tineti minte: pentru toti cei care redirectioneaza 2% din impozitul pe venit din 2013 catre XC Romania, vor primi din partea noastra GRATUIT un zbor cu un planor modern construit din materiale compozite: Twin Astir! (mai multe informatii despre modelul Twin Astir gasiti aici)

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.