Hangarul XC Romania

Sezonul de zbor pe anul acesta s-a incheiat si vrem sa impartasim cateva lucruri cu voi. In aproape 10 luni de la infiintare am reusit sa:
–    achizitionam un mosor excelent:  Hercules 4.
–    sa ne stablim pe un aerodrom excelent: Aerodromul Topoloveni.
–    sa organizam peste 20 de zile de zbor.
–    sa adunam peste 4000 km in zbor de distanta.

Nu ne-a fost usor, dar pasiunea este foarte puternica. Intr-o zi normala de zbor, s-au pierdut in jur de 3 ore cu transportul mosorului si planoarelor pe aerodrom, montatul planoarelor, demontatul dupa zbor si transportul inapoi la locul de campare (situat la cativa kilometri de pista). Dar am reusit sa ne miscam. Imaginati-va ce-am fi putut face daca planoarele ramaneau montate si la adapost pe aerodrom. Mai mult, de curand a sosit la Topoloveni primul planor de dubla comanda din fibra de sticla din zona noastra de sud. Este vorba de modelul Grob Twin Astir.
A devenit evidenta necesitatea construirii unui hangar pe aerodrom. Am facut diverse proiecte, am cautat la zeci de firme si am dat sute de telefoane investigand diverse oferte. In cele din urma, ne-am oprit la un proiect: un hangar functional al carui proiect il puteti descarca de aici.[wpdm_file id=5 title=”true” template=”facebook drop-shadow lifted” ]

Cu foarte, foarte mari eforturi personale am reusit sa strangem o parte din suma necesara constructiei. Va putem spune ca acum aproape am acoperit costurile, cu exceptia fundatiei. Mai avem inca un hop de trecut. De aceea lansam un APEL catre oricine poate ajuta financiar, logistic si cu materiale de constructii. Tot necesarul de materiale se regaseste in proiectul pe care il puteti descarca mai sus. Nu este vorba de un efort exagerat de mare, dar avem nevoie de el.  Si pentru ca traim intr-o societate guvernata de marketing, va putem spune ca oferim celor care ne vor ajuta, persoane si firme, tot spatiul de branding de care dispunem. Putem sa brand-uim hangarul si planoarele daca va este de ajutor.

Va putem spune ca un hangar pe aerodrom inseamna:
–    mult mai multe zile de zbor – planoarele vor fi deja montate si startul se poate da devreme.
–   puteti veni sa faceti plimbari cu planorul de doua locuri. Cine nu a zburat niciodata cu planorul va avea parte de o experienta magnifica.
–    puteti  petrece ore foarte placute in Topoloveni fie care mergeti la poligonul de tir, fie la piscina sau la pescuit.
–   puteti sa petreceti timpul la aerodrom, unde va vom povesti si arata ce inseamna planorismul.
Acesta este un APEL de la un grup de piloti extrem de pasionati catre orice poate contribui cat de putin. Va rugam sa dati SHARE la cat mai multe persoane.

VA MULTUMIM!
Datele noastre de contact la gasiti AICI

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.